"ZVEZDINO SAM DETE, VOLIM OVAJ KLUB": Vunderkind sa Marakane Baharova preva opcija

Novosti online

10. 07. 2023. u 14:12

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović rekao je danas da za sada na pripremama sve protiče sjajno, da svi naporno rade kako bi se nametnuli novom stručnom štabu i istakao da jedva čeka da zaigra u Ligi šampiona u crveno-belom dresu.

ЗВЕЗДИНО САМ ДЕТЕ, ВОЛИМ ОВАЈ КЛУБ: Вундеркинд са Маракане Бахарова прева опција

FOTO: FK Crvena zvezda

"Odlično radimo, svi smo maksimalno fokusirani i željni da se nametnemo novom stručnom štabu. Pripreme su naporne, ali znamo da od septembra igramo Ligu šampiona i da je uslov za vrhunski fudbal da fizička sprema bude besprekorna", rekao je Mijatović za klupski sajt.

"Za sada sve protiče sjajno, uigravamo se, atmosfera je odlična i sve to se preslikava na terenu. Mislim da su i zvezdaši zadovoljni kako smo izgledali protiv Nefčija i Zenita", dodao je on.

Kako je naveo, crveno-beli su presingom u obe utakmice "Pari kupa" uspeli da nadigraju rivale.

"Sve ono s treninga prenosimo na teren i to izgleda vrlo dobro, a podsećam da su još uvek pripreme i da možemo samo bolji da budemo. U sredu nas čeka utakmica sa Fenerbahčeom i naravno da želimo da osvojimo prestižan turnir", rekao je Mijatović.

Mijatović je priznao da već sada razmišlja o Ligi šampiona.

"Zvezdino sam dete, volim ovaj klub i naravno da sam uzbuđen što ćemo igrati Ligu šampiona. Već sad mislim o punoj Marakani", zaključio je Zvezdin napadač.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)