ODE GASPROM U HRVATSKU: Zvezdin sponzor ulaže milione evra u posrnulog giganta

Novosti online

10. 07. 2023. u 10:03

Ruska kompanija Gasprom od 2010. godine sponzor je FK Crvena zvezda, a ta saradnja ispostavila se kao odlična za klub iz Ljutice Bogdana. Prošle godine je obnovljena, a crveno-beli od ruskog energetskog giganta godišnje dobijaju 11 miliona evra.

ОДЕ ГАСПРОМ У ХРВАТСКУ: Звездин спонзор улаже милионе евра у посрнулог гиганта

FOTO: Đ. S.

Turski mediji sada javljaju da bi ova firma mogla da uđe i u hrvatski fudbal. 

Naime, kako prenosi Jagiz Sabunčoglu, urednik portala "Sport Digitale" iz Turske, Gazprom je spremio veliku ponudu za Hajduk iz Splita kako bi i njima postao glavni sponzor.

On tvrdi da su iz Rusije spremni da ponude čak 30 miliona evra, kako bi postali glavni sponzor kluba u predstojećim godinama.

- Gazprom je poslao zvaničnu ponudu da bude glavni sponzor kluba iz Splita. Oni žele da od Hajduka naprave najbolji tim u Hrvatskoj. Za tri zvezde u ovom prelaznom roku su spremili budžet od 30 miliona evra, a prva ponuda će otići Ivanu Perišiću - napisao je Sabunčoglu.

Hrvatski portal index.hr naveo je da je i pre 10 godina postojala mogućnost da Rusi “ulete” na “Poljud” i da su male šanse da se to danas dogodi zbog rata između Ukrajine i Rusije, ali gde ima dima ima i vatre.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!