SENZACIONALAN TRANSFER: Iz Totenhema stiže pravo u Split?

Novosti online

06. 07. 2023. u 19:20

NAVIKLI su region Hrvati na senzacionalne izlazne transfere u kojima igrače prodaju za "velike" sume, a izgleda da je došlo vreme i za velike dolaske...

СЕНЗАЦИОНАЛАН ТРАНСФЕР: Из Тотенхема стиже право у Сплит?

EPA

Ni manje ni više nego iz Totenhema u Hajduk iz Splita. Tako glasi informacija koju je danas preneo poznati novinar Đanluka di Marcio.

Italijan tvrdi da novi menadžer lodonskog kluiba Ange Postekoglu ne računa na Hrvata i da je poručio Danijelu Leviju da može da ga proda.

Totenhem je navodno spreman da čak i  sporazumno raskine ugovor sa Perišićem, a onda bi Hajduk još lakše mogao da ga vrati nakon punih 17 godina.

Perišić je 2006. kao omladinac otišao u francuski Sošo, kasnije je igrao i za Klub Briž, Borusiju Dortmund, Volfsburg, Inter, Bajern Minhen, dok je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 127 utakmica i postigao 33 gola.

Hoće li ga put naneti nazad u Split pokazaće dani pred nama, ali Italijan je često do sada bio u pravu kada su transferi bili u pitanju.

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!