GOTOVO JE! Zvezda dobila veliko pojačanje

Novosti online

04. 07. 2023. u 12:55

Posle niza peripetija Emanuel Late Lat je završio na "Marakani".

ГОТОВО ЈЕ! Звезда добила велико појачање

FOTO: FK Crvena zvezda

Prema pisanju Mocartsporta, napadač Atalante u Crvenu zvezdu stiže za sumu od 3.500.000 evra, te će biti udarna igla samog špica napada za predstojeću Ligu šampiona.

Crveno-beli će pomenutu sumu plaćati u naredne tri godine, a golgeter iz Obale Slonovače će na stadionu Rajko Mitić potpisati četvorogodišnji ugovor.

Rukovodstvo Crvene zvezde je proteklih nedelja vodilo intenzivne pregovore sa čelnicima kluba iz Bergama, koji su zahtevali 5.000.000 evra i nisu bili spremni da smanje svoja potraživanja, pa su se pregovori odužili. Ipak, crveno-beli su na kraju uspeli značajno da snize obeštećenje, ali i da izboksuju plaćanje na rate.

Late Lat je u Bergamo, u redove Atalante, stigao sa svega osam godina sa majkom, kako bi se pridružio ocu koji je već živeo u Kremoni. Za prvi tim Atalante je debitovao 13. avgusta 2016. godine protiv Kremoneza u Kupu Italije. A prvi gol je postigao u istom takmičenju januara 2017. godine protiv Juventusa na Alijanc stadionu.

FOTO: Profimedia

 

Ipak, zbog velike konkurencije na Atleti Azuriju već od sezone 2018/2019. krenuo je po pozajmicama, pa je igrao za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL i Sent Galen, gde se konačno raspucao.

U prošloj sezoni, u dresu Sankt Galena, napadač iz Obale Slonovače postigao je 16 golova na 34 utakmice u svim takmičenjima, od čega 14 u švajcarskom prvenstvu.

Late Lat bi novim saigračima trebalo da se pridruži već u sredu u Sankt Peterburgu, pa će do kraja turnira u Rusiji verovatno dobiti neki minut da oseti draž igranja u crveno-belom dresu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)