KAKAV BI OVO TRANSFER BIO! Bufon je na polovini pete decenije života a nude mu 15 miliona evra

Novosti online

02. 07. 2023. u 10:23

Golman Parme Đanluiđi Bufon dobio je ponudu od 15 miliona evra za jednogodišnji ugovor sa neimenovanim klubom iz Saudijske Arabije.

КАКАВ БИ ОВО ТРАНСФЕР БИО! Буфон је на половини пете деценије живота а нуде му 15 милиона евра

Foto: EPA

Italijanski mediji navode da će Bufon u narednih nekoliko dana doneti odluku o nastavku karijere. Legendarni italijanski golman bi mogao da nastavi da brani za Parmu, ode u Saudijsku Arabiju ili da prekine igračku karijeru. Neimenovani klub iz Saudijske Arabije želi da naredne sezone dovede italijanskog golmana, a navodno mu nudi 15 miliona evra za jednogodišnji ugovor.

Bufon (45) je prošle sezone branio na 19 mečeva za Parmu, a primio je 24 gola. On je ponikao u Parmi, a od 2001. do 2018. je branio za Juventus. Iskusni golman je potom branio jednu sezonu za PSŽ, a onda je još dve sezone branio za Juventus pre nego što se vratio u Parmu.

Za reprezentaciju Italije nastupio je na 176 utakmica.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici