MILAN SPREMA SPEKTAKL U ZLATANOVU ČAST: Roso-neri doneli tešku odluku

Novosti online

04. 06. 2023. u 12:00

FUDBALSKI klub Milan objavio je da neće produžiti saradnju sa vremešnim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem.

МИЛАН СПРЕМА СПЕКТАКЛ У ЗЛАТАНОВУ ЧАСТ: Росо-нери донели тешку одлуку

FOTO: Tanjug/AP

Nije ova sezona bila za pamćenje švedskog napadača. Sakupio je zbog silnih povreda svega 144 minuta na terenu i to kroz četiri utakmice. To ga nije sprečilo da postane najstariji strelac u Seriji A, postigavši gol iz penala protiv Udinezea.

Zlatanse u Milan vratio početkom 2020. godine i prošle godine je sa ekipom osvojio titulu prvaka Italije, prvu posle 2011. godine kada je Šveđanin takođe bio u sastavu. Ibrahimović je dres „crno-crvenih“ nosio i od 2010. do 2012. godine.

Trener Milana Stefano Pioli rekao je da Ibrahimović neće biti u konkurenciji za susret protiv Verone u nedelju kojim će Milan zaključiti sezonu, ali će se posle utakmice upriličiti svečanost u njegovu čast.

Milan će se oprostiti od Zlatana Ibrahimovića kratkom svečanošću koja će uključivati sve gledaoce. Zahvaljujemo mu na veličanstvenim zajedničkim godinama rekao je portparol kluba.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave