VRANJEŠ IZVREĐAO BIVŠEG KAPITENA PARTIZANA: ''Javljaju se veliki ''grobari''... ala ste jadni''

Novosti online

31. 05. 2023. u 15:21 >> 15:36

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, koji je u prethodnih nekoliko dana dovođen u vezu sa Partizanom, prostački je izvređao bivšeg kapitena crno-belih Bojana Ostojića.

ВРАЊЕШ ИЗВРЕЂАО БИВШЕГ КАПИТЕНА ПАРТИЗАНА: Јављају се велики гробари... ала сте јадни

Foto: EPA

- Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba - izjavio je Ostojić za portal Nogomania.

Vranješ je reagovao krajnje neprimereno i prostački objavom na svom Instagram profilu.

- Kako odjednom svi sad veliki grobari se javljaju, poltorni poput Ostoje koji je došao u klub na pu**** k i tako ostao u njemu, e moji bivši igrači, al' ste jadni svi do jednog - napisao je Vranješ.

Foto: Printskrin/Instagram/ognjen_vranjes

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)