KAKVE SCENE NA MARAKANI, SEVER SKANDIRAO - "MILOJE, MILOJE": Trener Zvezde se žestoko slomio na rastanku od navijača (VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2023. u 10:07

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu u Kupu Srbije, pošto su sinoć na stadionu "Rajko Mitić" u finalu pobedili Čukarički sa 2:1.

КАКВЕ СЦЕНЕ НА МАРАКАНИ, СЕВЕР СКАНДИРАО - МИЛОЈЕ, МИЛОЈЕ: Тренер Звезде се жестоко сломио на растанку од навијача (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Čukarički je poveo u 21. minutu preko Marka Docića, da bi Zvezda do pobede došla golovima Aleksandra Pešića u 61. i 76. minutu.

Posle meča je bilo i te kako zanimljivo i emotivno, pošto je crveno-belima duplu krunu doneo čovek koji odlazi sa Marakane kao pravi gospodin. Miloš Milojević se šmekerski oprostio od Crvene zvezde.

Zaslužio je da mu svaki zvezdaš aplaudira, samim tim što je ekipu preuzeo prošle jeseni kada nisu cvetale ruže i još uvek su obrazi bili modri od šamara zvanog "Makabi". Ušao je u ring i pobedio na dva fronta.

Bacali su ga igrači Zvezde uvis jer je to zaslužio. Dobio je aplauz jer je to zaslužio, a Miloš Milojević je podigao trofej Kupa Srbije, a onda se gospodskim potezom oprostio od Zvezde. 

Na kraju, bilo je i suza dok su mu navijači sa severne tribine skandirali "Miloje, Miloje", a emocije su savladale mladog stručnjaka. U jednom trenutku je morao da obriše suze sa lica, a samo nekoliko trenutaka kasnije njegovi puleni su ga podigli u vazduh.

Gospodski rastanak, nema šta, iako će još jednom voditi ekipu u poslednjem kolu prvenstva u nedelju protiv Novog Pazara od 19 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)