"HOĆEMO DA BUDEMO SJAJNI": Gelor Kanga o posebnom trenutku FK Crvena zvezda

Novosti online

22. 05. 2023. u 19:35

CRVENA zvezda je odavno osvojila titulu šampiona Srbije. Proslava je zakazana za poslednje kolo koje je na programu u nedelju, a navijače na stadion "Rajko Mitić" zove vezista crveno-belih Gelor Kanga.

ХОЋЕМО ДА БУДЕМО СЈАЈНИ: Гелор Канга о посебном тренутку ФК Црвена звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

Klub iz Ljutice Bogdana u nedelju od 19 sati dočekuje Novi Pazar. Gabonac ističe da je svaki trofej za njega poseban.

- Svaki trofej je za mene poseban, iako sam ih u Crvenoj zvezdi mnogo osvojio kroz karijeru. Pred nama su dve važne utakmice, finale Kupa Srbije sa Čukaričkim, a zatim i proslava titule protiv Novog Pazara, u utakmici u kojoj želimo da budemo sjajni, jer smo svesni koliko će navijača doći da nas gleda i sigurno će želeti da uživaju u dobrom fudbalu. Spremni smo, trenirali smo prethodnih godinu dana, upravo zbog ovakvih stvari, tako da je osećaj poseban - rekao je Kanga.

On smatra da će besplatan ulaz dodatno povećati broj ljudi na tribinama "Marakane" i da je to nagrada za navijače koji su cele sezone pružali veliku podršku izabranicima Miloša Milojevića.

- Siguran sam da će "Marakana" biti puna. Za ovih nekoliko godina koliko sam u Zvezdi, naučio sam da su navijači uvek tu, osetio sam podršku na svom primeru mnogo puta i nemam dilemu da će u nedelju doći da nas pozdrave, kao, nadam se, osvajače treće duple krune u nizu. Čujem od saigrača da bi bili prva generacija Crvene zvezde kojoj bi to uspelo, tako da sam time dodatno motivisan. Očekujem pune tribine, drago mi je što je ulaz besplatan, takođe, i što će sredstva od kupovine barjaka da idu u humanitarne svrhe, a svaku proslavu titule dobro pamtim. Utisak mi je da svi jedva čekamo ovo što je pred nama - zaključio je iskusni vezista.

Podsetimo, Kanga je ove sezone odigrao 29 utakmica u prvenstvu, postigao je devet golova i upisao 11 asistencija.

BONUS VIDEO: Milojević: Koliko smo uložili toliko i dobili

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri