LUĐI MEČ NIJE ODIGRAO! Zašto je Aleksandar Mitrović nosio dres bez broja i imena, a uz to davao golove uz asistenciju samom sebi (VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2023. u 20:09

ALEKSANDAR Mitrović, napadač Fulama i fudbalske reprezentacije Srbije, zablistao je još jednom u utakmici Premijer ligi. I to uz neke nesvakidašnje omente.

ЛУЂИ МЕЧ НИЈЕ ОДИГРАО! Зашто је Александар Митровић носио дрес без броја и имена, а уз то давао голове уз асистенцију самом себи (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

U remiju sa Kristal Palasom (2:2), srpski golgeter je dvaput zatresao mrežu rivala, ali je to uradio u dresu bez broja i svog imena na sportskoj opremi.

Pritom je za prvi pogodak "sam sebi asistirao".

No, krenimo redom.

Za pomenuti nesvakidašnji dres kriv je jedan Danac. I to Joakim Andersen, koji je u uvodnim trenucima utakmice laktom udario u lice "Mitra". Kako je u pitanju bio nehotičan udarac, nije isključen, ali je zato srpskom reprezentativcu morala da bude ukazana lekarska pomoć zbog obilnog krvarenja iz nosa.

Ukazivanje pomoći Aleksandru Mitroviću nakon udarca Andersona u lice / FOTO: Tanjug/AP

Kako je dres u kome je utakmicu započeo naš fudbaler bio tom prilikom sav umrljan, a ekonom Fulama nije imao "duplikat", Mitroviću je dat jedan "univerzalni", bez natpisa na leđima.

U toj opremi je srpski fudbaler i nastavio da igra svoj drugi meč posle osam njih koje je propustio zbog suspenzije (usled nasrtaja na sudiju tokom duela sa Mančester junajtedom, odigraneog19. marta).

I, nakon što je Eduardo u 34. minutu doneo prednost Kristal Palasu, pred sam kraj prvog poluvremena dosuđen je penal za ekipu našeg reprezentativca. I to na asistenciju Mitrovića, jer je upravo on idealno dodao loptu Hariju Vilsonu, kog je odmah oborio Tajrik Mičel, te je sudija Džošua Smit pokazao na belu tačku.

Taj jedanaesterac Aleksandar Mitrović je izveo snažno i precizno - za izjednačenje (VIDEO).

Na tome se nije zaustavio.

Mitrović je sjajan gol glavom (VIDEO), za vođstvo od 2:1, dao u 61. minutu, posle odličnog centaršuta Vilijana iz slobodnog udarca kod desne korner zastavice.

Aleksandar Mitrović postiže gol za vođstvo Fulama protiv Kristal Palasa u Premijer ligi / FOTO: Tanjug/AP

Meč je završen rezultatom 2:2, usled pogotka Vorda u 83. minutu, i to nakon vrlo srećnih odbitaka po goste (VIDEO).

Posle ovakvog epiloga, Fulam je deseti na tabeli Premijer lige sa 52 boda, a Kristal Palas 11. sa 44.

Bonus video: POVRATAK IZ SNOVA: Uroš Spajić se oporavio i dao najlepši gol na meču Zvezda - Čukarički

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!