SLAVLJE NA "MARAKANI": Barak Bahar novi trener FK Crvena zvezda!

Novosti online

19. 05. 2023. u 13:10

Barak Bahar je potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom, a saopštenje kluba sa ''Marakane'' vam prenosimo u celosti.

СЛАВЉЕ НА МАРАКАНИ: Барак Бахар нови тренер ФК Црвена  звезда!

FOTO: FK Crvena zvezda

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- Bahar je rođen 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, gde je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela. Već 2015. godine pravi iskorak, postaje trener Hapoel Ber Ševe i osvaja tri šampionske titule, kao i dva Superkupa. Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone osvojio isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj sezoni je uspeo da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa.

- Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama. Baraku želimo dobrodošlicu i verujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom - stoji u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO: "FINALE MORATE DA ODIGRATE NA 200 ODSTO": Milojević izneo utiske posle pobede Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)