SRBIN POJAČAVA ŠAMPIONE: Reprezentativac ''orlova'' se seli u Napoli

Novosti online

18. 05. 2023. u 14:48

Fudbaler Udinezea i srpski reprezentativac Lazar Samardžić mogao bi karijeru da nastavi u Napoliju, tvrdi italijanska Republika.

СРБИН ПОЈАЧАВА ШАМПИОНЕ: Репрезентативац орлова се сели у Наполи

Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli, koji na kraju sezone prelazi u Juventus, navodno je postigao sporazum sa Samardžićem i njegovim menadžerom u vezi sa ličnim uslovima četvorogodišnjeg ugovora. Ostalo je da se dva kluba dogovore u vezi sa obeštećenjem za srpskog reprezentativca. Napoli je, navodno, ponudio Udinezeu 15 miliona evra za srpskog fudbalera.

Italijanski mediji navode da bi Udineze mogao da traži 25 miliona za Samardžića, ali Đuntoli želi da realizuje ovaj transfer pre nego što pređe u Juventus. Napoli je već obezbedio titulu u Seriji A.

Samardžić (21) je u Udineze stigao pre dve godine iz Lajpciga za pet miliona evra. On je ove sezone postigao pet golova na 34 meča za klub iz Udina.

Samardžić je prošao sve omladinske selekcije Nemačke, ali je nedavno prihvatio poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića da u budućnosti igra za A tim "orlova".

BONUS VIDEO: "FINALE MORATE DA ODIGRATE NA 200 ODSTO": Milojević izneo utiske posle pobede Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)