DISCIPLINCI DANAS "REŽU": Padaju odluke o nameštaljkama

N. I.

18. 05. 2023. u 14:39

DISCIPLINSKA komisija Fudbalskog saveza Srbije danas će doneti konačne odluke posle istrage o sumnjama u ishode dve utakmice Superlige Srbije i jednog meča Prve lige. Posle obaveštenja koje je u u FSS došlo iz sedišta UEFA, a na alarmiranje iz nekoliko svetskih kladionica, pod ogromnom sumnjom bile su utakmice plej-auta Superlige Mladost GAT - Kolubara i Kolubara - Spartak i meč Prve lige Novi Sad - Radnički Beograd.

ДИСЦИПЛИНЦИ ДАНАС РЕЖУ: Падају одлуке о намештаљкама

FOTO: N. Paraušić

Kako je najavljeno, disciplinci će danas da donesu konačnu odluku, pošto su predstavnici Kolubare i Novog Sada zatražili da se dodatno izjasne o pomenutim utakmicama, jer su ova dva kluba pod najvećom sumnjom. Disciplinskim pravilnikom je predviđena višemilionska kazna, oduzimanje čak do 30 bodova za klubove, ili vremenske kazne za obavljanje bilo kog posla u fudbalu za funkcionere klubova za koje se utvrdi da su direktno učestvovali u nameštanju utakmica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)