NOVI PEH ZA VLAHOVIĆA I JUVENTUS: "Stara dama" se ovome nije nadala

Novosti online

15. 05. 2023. u 22:24

NEMA kraja malerima za Juventus u ovoj sezoni.

НОВИ ПЕХ ЗА ВЛАХОВИЋА И ЈУВЕНТУС: Стара дама се овоме није надала

FOTO: Tanjug/AP

Pošto više od pola godine crno-beli iz Torina više misle na to šta će reći sudovi u Italiji o sumnjama u nelegalno poslovanje ovog kluba, usput su ih stigle i muke sa povredama nekoliko ključnih igrača, od kojih je jedan bio i Dušan Vlahović.

Najnovija vest sigurno je još jedan šok za Juventus jer će i Pol Pogba odsustvovati do kraja sezone zbog povrede mišića leve butine. Pogba se povredio na jučerašnjem meču 35. kola Serije A protiv Kremonezea (2:0). Francuski fudbaler je zbog povrede teren napustio u 24. minutu. U saopštenju Juventusa se navodi da je posle jutrošnjih pregleda utvrđeno da je Pogba doživeo povredu mišića leve butine i dodaje se da je fudbaler već počeo program rehabilitacije.

Italijanski mediji navode da ova vrsta povrede zahteva pauzu od 15 do 20 dana zbog čega će Pogba pauzirati do kraja sezone. Juventus će poslednji meč u Seriji A odigrati četvrtog juna protiv Udinezea.

Pogba (30) je propustio veći deo sezone u Seriji A zbog problema sa povredama. On je ove sezone odigrao samo 10 utakmica za torinski klub.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna