OTKRIVENO: Evo zbog čega je Lanetov sin izbačen iz reprezentacije

Novosti online

12. 05. 2023. u 12:40

Velike ambicije ima kadetska reprezentacija Srbije na Prvenstvu Evrope u Mađarskoj. Pokazala je generacija, koju predvodi Aleksandar Luković, i tokom kvalifikacija da u Mađarskoj može da napravi ozbiljan rezultat.

ОТКРИВЕНО: Ево због чега је Ланетов син избачен из репрезентације

USPOMENE Milan Jonvanović u duelu sa Švajnštajgerom/FOTO: M. Vukadinović

Počeli su kadeti pripreme za turnir koji počinju u četvrtak, 18. maja, a javnost je najviše zaintrigirala vest o odstranjivanju iz tima Lazara Jovanovića, talentovanog napadača Vojvodine i sina proslavljenog reprezentativca Milana Jovanovića.

- Ne bih voleo da se od toga napravi slučaj. Lazar je na prvenstvenoj utakmici u Kraljevu prilikom izmene u više navrata opsovao trenere svog kluba i to se jednostavno kosi sa normama i kodeksom ponašanja koji smo od prvog okupljanja uspostavili u nacionalnom timu. Pametan je momak, razgovarali smo o svemu i verujem da će mu ovo biti korisna lekcija za nastavak karijere. Reč je o igraču koji je, kao i svi iz ove generacije, budućnost srpskog fudbala i neko na koga u perspektivi ozbiljno računamo. Time bih stavio tačku na ovu temu i sve naše misli usmerio ka izazovima na Evropskom prvenstvu, počev od prve utakmice protiv Slovenije - rekao je selektor Aleksandar Luković.

Foto: N.Skenderija

Lazar Jovanović

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024