PARA NA PARU IDE: Mančester siti može da osvoji silne milione do kraja sezone

Novosti online

12. 05. 2023. u 09:20

BLIŽI se kraj fudbalske sezone, a fudbalski milijarderi iz Mančester sitija mogli bi da zarade dodatne pare jureći triplu krunu koja im je skoro pa na tacni. "Građani", koje sa klupe predvodi Pep Gvardiola, lideri su na tabeli Premijer lige, u polufinalu Lige šampiona su remizirali u prvom meču sa Realom (1:1) i čeka ih revanš u Mančesteru 17. maja, a plasirali su se i u finale FA Kupa u kojem će da igraju sa velikim gradskim rivalom Mančester junajtedom.

ПАРА НА ПАРУ ИДЕ: Манчестер сити може да освоји силне милионе до краја сезоне

FOTO: AP

Ukoliko se desi da osvoje sva tri trofeja, to bi u klupsku kasu donelo 330 miliona evra! I to ovim redom: 190 miliona evra bi vredela titula prvaka Engleske, četvrta u poslednjih pet godina. Potrebno je samo da "građani" ne kiksnu protiv Evertona, Čelsija, Brajtona i Vrentforda i ne dozvole da ih prestigne Arsenal koji im trenutno diše za vratom. Dodatnih 4,5, miliona evra bi Siti inkasirao za pobedu u finalu FA Kupa, a ukoliko prođe Real Madrid u polifinalu, pa Inter ili Milan savlada u finalu Lige šampiona 10. juna u Istanbulu, Mančester siti bi dobio još 135 miliona evra. I ovo nije sve, jer ako kao pobednik Lige šampiona osvoje i klupsko prvenstvo sveta, "građani" bi inkasirali još 58 miliona evra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)