MUKA MUKU STIŽE: Katalonski klub u sve većim problemima i mora da plati silne milione

Novosti online

11. 05. 2023. u 13:36

ŠPANSKE poreske vlasti nemaju milosti prema Barseloni. Stari grehovi nekadašnjeg predsednika fudbalskog kluba Đozepa Marije Bartomeua došli su konačno na naplati. Poreznici su kaznili Barsu sa drakonskih 15,7 miliona evra za skrivanje uplata i isplata igračima Ardi Turanu i Aleksanderu Songu.

МУКА МУКУ СТИЖЕ: Каталонски клуб у све већим проблемима и мора да плати силне милионе

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Prvo, nije prijavljena isplata 3,5 miliona evra da Song svojevremeno napusti klub pre isteka ugovora, a identična utaja je učinjena i sa Ardom Turanom koji je bez ikakavih tragova stavio u svoj džep 1,3 miliona evra.

Na sve ovo, ispostavilo se tokom istrage poreskih vlasti da Barselona nije prijavljivala i troškove iznajmljivanja skupocenih automobila za igrače, a ni troškove čarter letova koje je ekipa koristila.

Međutim, pošto jedan problem i muka za Barsu očigledno ne dolaze sami, ispostaviće se da glavobonje tek čekaju čelnike kluba. Jer, klub je već mesecima pod detaljnom sudskom istragom zbog sumnji da je svojevremeno nekadašnjem oredsedniku Sudijske komisije FS Španije uplaćivao enormne količine novca kako bi se na njegove utakmice slali podobrni arbitri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)