FSS KRENUO U OBRAČUN S NAMEŠTANJEM MEČEVA: Pet srpskih klubova pod istragom!

Novosti online

08. 05. 2023. u 17:56 >> 17:57

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv nekoliko klubova Superlige i Prve lige Srbije zbog sumnje da su ugrozili integritet takmičenja!

ФСС КРЕНУО У ОБРАЧУН С НАМЕШТАЊЕМ МЕЧЕВА: Пет српских клубова под истрагом!

FOTO: A. Ilić

Na radaru disciplinske komisije našle su se tri utakmice, dve iz Superlige Srbije, jedna iz Prve lige, a sa Terazija su se oglasili saopštenjem:

- Na današnjoj sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, doneta je odluka o pokretanju disciplinskog postupka protiv klubova učesnika utakmica 32. kola plej-auta  Superlige Srbije, Mladost GAT-Kolubara, odigrane 25. aprila u Novom Sadu, utakmice 33. kola plej-auta Superlige Srbije Kolubara-Spartak, odigrane 1. maja u Lazarevcu i utakmice 33. kola plej-ofa Prve lige Srbije, RFK Novi Sad-Radnički NB, odigrane 1.maja u Čelarevu, a na osnovu dostave pisane informacije od strane nadležnih organa UEFA o tome da su pomenuti klubovi svojim činjenjem ili nečinjenjem ugrozili i povredili integritet takmičenja.

Inače, Kolubara je oba meča izgubila. Od ekipe Mladost rezultatom 1:0, posle gola domaćina iz penala, dok su od Spartaka kod kuće poraženi sa 3:0.

Što se tiče utakmice između Novog Sada i Radničkog, ona je završena rezultatom 2:2.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri