KORONA VLADA U PANATINAIKOSU: Zeleni iz Atine traže odlaganje derbija - 24 zaražena

Novosti online

06. 05. 2023. u 14:57

Dva kola do kraja šampionata ima u Grčkom prvenstvu, a klub našeg trenera Ivana Jovanovića od lige zatražio je pomeranje derbija sa Olimpijakosom, koji je na programu u nedelju.

КОРОНА ВЛАДА У ПАНАТИНАИКОСУ: Зелени из Атине траже одлагање дербија - 24 заражена

FOTO: EPA

Naime, kako prenose tamošnji mediji, Panatinaikos je uputio zvaničnu molbu Superligi da odloži meč sa Olimpiajkosem (nedelja) jer su 24 osobe iz trabora "Zelenih", što igrači, što članovi stručnog štaba - pozitivni na korona virus.

Sada se čeka odgovor vođstva takmičenja kojim inače rukovodi gazda Olimpijakosa Evangelos Marinakis. Naravno, on neće imati poslednju reč po ovom pitanju, već lekarska služba i organi zaduženi za to, a sva je prilika da će zahtev Panatinaikosa biti uvažen.

Na tabeli, vodeći Panatinaikos i AEK su poravnati sa 77 bodova, dok Olimpijakos kaska za ova dva tima 10 bodova, te je i matematički izgubio šanse za osvajanje titule.

BONUS VIDEO: "PERFEKTNO!" Igor Duljaj oduševljen igračima Partizana posle meča sa drugoplasiranim TSC-om

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna