NAPADAČ NAPOLIJA UĆUTKAO KRITIČARE! ''Mnogi nisu verovali u nas, ali...''

Novosti online

05. 05. 2023. u 14:17

Fudbaler Napolija i reprezentativac Nigerije Viktor Osimen izjavio je danas da uoči početka sezone mnogi nisu verovali u njegov tim i dodao da je klub iz Napulja zahvaljujući jedinstvu stigao do titule u Seriji A, prenosi Jurosport

НАПАДАЧ НАПОЛИЈА УЋУТКАО КРИТИЧАРЕ! Многи нису веровали у нас, али...

FOTO: EPA

Napoli je sinoć odigrao 1:1 sa Udinezeom u Udinama u meču 33. kola Serije A, što je klubu iz Napulja bilo dovoljno da dođe do treće titule u istoriji kluba, prve posle 1990. godine.

- Zauvek ću biti zahvalan ovoj ligi, ovom takmičenju. Kao što uvek kažem, učim ulogu napadača, a sa Napolijem su odmah bile dobre emocije. Mislim da sam mnogo napredovao, posebno zahvaljujući (treneru Lučanu) Spaletiju i njegovim saradnicima. Ulili su mi samopouzdanje da mogu da rastem i postižem mnogo golova - rekao je Osimen, koji je ove sezone na 27 mečeva u Seriji A postigao 22 gola.

Napoli pet kola pre kraja prvenstva ima na prvom mestu 80 bodova, dok je Lacio drugi sa 64.

- Ovo su za mene fantastične emocije, mnogo godina smo čekali da se 'Skudeto' vrati u Napulj i uspeli smo. To je dan koji nećemo zaboraviti dok smo živi. Ovo osećanje ne mogu da izmerim - naveo je napadač Napolija.

On je podsetio da Napoli na početku sezone nije bio među favoritima za titulu.

- Mnogi nisu verovali u nas, ali zahvaljujući jedinstvu u ekipi, sjajnom treneru, predsedniku i svima u klubu, mogli smo da verujemo da ćemo osvojiti titulu. Sada moramo da uživamo. Posle pobede protiv Rome shvatili smo da možemo do 'Skudeta'. Takođe, osvojili smo je i zahvaljujući mentalitetu ekipe - zaključio je Osimen.

BONUS VIDEO: "PERFEKTNO!" Igor Duljaj oduševljen igračima Partizana posle meča sa drugoplasiranim TSC-om

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!