KLUPSKI CILJ NA DOHVAT RUKE : Fudbaleri Vojvodine na putu ka međunarodnoj sceni

S.B.

05. 05. 2023. u 22:40

DO Evrope „dva putića“ i, samo par koraka. Fudbaleri Vojvodine su veoma blizu ostvarenju klupskog cilja, što su potvrdili pobedom u Nišu za plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu Srbije.

КЛУПСКИ ЦИЉ НА ДОХВАТ РУКЕ : Фудбалери Војводине на путу ка међународној сцени

S.B.

To im je i dodatni vetar u leđa za finiš superlige, pa je izvesno je da će borbi za bodove, koja prethodi žrebu za polufinale najmasovnijeg takmičenja, dati prioritet. Jer, teorija kaže da ih na međunarodnu scenu vodi sve osim poraza u narednom meču.

- U ponedeljak, kada gostujemo Čukaričkom, direktnom konkurentu, želimo da to potvrdimo i obezbedimo- kaže Radoslav Batak, trener Vojvodine.- Svaki meč želimo da pobedimo. Naravno, poštujemo svakog protivnika, posebno Čukarički, koga smo u prošloj utakmici nadigrali posle pet godina. Naš cilj se zna, izlazak na evro- scenu i teoretski sa tri, ili osvojenim bodom, to bismo ostvarili.

Novosadski strateg ukazuje da za tim sa „Karađorđa“, kojem predstoji zgusnut i težak raspored do kraja sezone, posao nije završen.

- Još uvek nismo ispunili cilj i moramo nastaviti da radimo, da budemo bolji. Igramo protiv ekipa koja su u vrhu našeg fudbala, i u finišu prvenstva i u završnici Kupa. To je prilika da se izmerimo, da vidimo gde smo i šta, i kakva nam je budućnost. Jer, od prošlosti se ne živi pa u svaku utakmicu ulazimo koncetrisani i spremni da pobedimo- ističe Batak.

Pozitivna serija Novosađana od 21 utakmice bez poraza, motiv je, kako Radoslav Batak ističe, da se niz nastavi.

– Svaki poraz shvatam lično. Pritisak, naravno postoji, što je sportski i želim da ostanemo do kraja takmičari. Igrači znaju principe i obaveze, uvek mislimo na rezultat i krajnji cilj. Zato nam je svaki igrač bitan, najboljih 11 je čitav tim i svaki od njih učestvuje u svakom osvojenom bodu –zaključio je Batak.


 


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)