TEŠKO MU PADA DOLAZAK U BEOGRAD: Novi trener Zvezde se žestoko slomio i zaplakao

Novosti online

24. 04. 2023. u 09:14

Izraelski trener Barak Bahar prihvatio je ove nedelje ponudu Crvene zvezde i od naredne sezone će biti novi šef stručnog štaba srpskog šampiona, uprkos tome što je bilo malih problema u pregovorima sa Makabijem.

ТЕШКО МУ ПАДА ДОЛАЗАК У БЕОГРАД: Нови тренер Звезде се жестоко сломио и заплакао

Foto: EPA

Sve bi trebalo da bude ozvaničeno kada klub iz Haife matematički postane šampion Izraela, a to će se dogoditi najverovatnije već u idućem kolu pošto su u nedelju na teškom gostovanju Ašdodu slavili 2:1 (0:0) i to golom u 89. minutu iz penala.

- Plakao sam jer mi je ovo poslednji put? Možda, možda, nikad se ne zna. Mislim da je važno da smo napravili važnu pobedu i korak na putu ka istorijskoj sezoni. Biće dovoljno vremena da sve zaključimo, moramo odati priznanje ovim momcima koji su napravili značajan korak ka cilju. I ja sam ljudsko biće, naravno da to utiče na mene. Trebalo je da pobedimo i prošle nedelje, ali volimo da otežavamo. Ova publika me dirne, ovo je vreme kada dobijam veliku podršku od njih i ima emocija - rekao je Bahar. 

Interesantno, upravo se trener Ašdoda Ben Šimon spominje kao naslednik Bahara na klupi Haife, na šta se nasmejao posle utakmice: 

- Ne znam, nisu pričali sa mnom - kazao je Šimon i rekao da je njemu telefon uvek upaljen, što dovoljno govori o tome da li bi bio zainteresovan da promeni klupske boje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)