OBRT! Bahar i Zvezda, neočekivani problemi i to zbog jedne stvari

Novosti online

20. 04. 2023. u 09:42

SAPUNICA Barak Bahar i Crvena zvezda traje li traje. I da li će se završiti, na koji način, još niko ne zna. Jedan dan deluje da je Izraelac u Beogradu, a drugi...

ОБРТ! Бахар и Звезда, неочекивани проблеми и то због једне ствари

Foto: EPA

Naime, trener Makabi Haife se pozdravio sa igračima, rekao da preuzima crveno-bele, ali kada su predstavnici srpskog šampiona otputovali u sredu u Izrael kako bi zaključili pregovore oko Bahara, došlo je do problema koji su za sada usporili ozvaničenje saradnje. Razlog nije trener Bahar, nego Makabi iz Haife koji je odlučio da "tvrdi pazar".

Izraelski portal "One" prenosi da su čelnici Crvene zvezde ostali zatečeni kada im je predsednik Makabija saopštio da traži čak milion evra obeštećenje za svog trenera, što je skoro dvostruko više nego što su na "Marakani" očekivali da plate. 

Zbog toga su u Zvezdi odlučili da zatraže "tajm-aut" kako bi dobro razmislili o obeštećenju koje traži Makabi, tako da će se pregovori nastaviti i ovog četvrtka. Nadaju se, naravno, svi na "Marakani" da sada to neće biti nepremostiva prepreka.

Situacija je jasna, Bahar ima ugovor do 2024. godine i ne može nigde bez saglasnosti Makabija, što znači da bi Zvezda za čitav posao oko izraelskog trenera mogla da plati tri miliona evra. Izraelski mediji idu čak i korak dalje, pa zaključuju da bi obeštećenje i plata mogli da Zvezdu koštaju čak četiri miliona evra, što bi bila istorijska investicija.

"To nije nešto oko čega ne mogu da se dogovore. Nisu mali klubovi, vode ih pravi lavovi i oni zaključuju poslove", navodi izvor pomenutog izraelskog lista i dodaje da veruju da će dogovor na kraju biti postignut, samo ćemo videti još na čije zadovoljstvo.

Podsetimo, prethodno je Zvezda dogovorila sa Baharom platu od milion evra po sezoni (bez bonusa), a poslednji uslov koji su ispunili bili su njegovi pomoćnici bez kojih nije hteo ni da mrdne iz Haife. U pitanju su pomoćni trener Gaj Sarfati, trener golmana Gaj Vajzinger i kondicioni trener Dror Šimšon.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!