LUKA MODRIĆ OSTAJE U REALU: Hrvat dobija novi ugovor, otkrivena i plata

Novosti online

18. 04. 2023. u 12:21

Kako pišu španski mediji, Real Madrid planira da produži ugovor Luki Modriću i Toniju Krosu, a novi ugovori bi trebali da budu potpisani pre kraja tekuće sezone.

ЛУКА МОДРИЋ ОСТАЈЕ У РЕАЛУ: Хрват добија нови уговор, откривена и плата

Foto AP

- Sastanak predsednika Florentina Pereza i Luke Modrića održan je iza zatvorenih vrata pred revanš meč polufinala Kupa kralja protiv Barselone 5. aprila - piše Atletik.

- Perez, koji ima odličan odnos s Modrićem, ceni činjenicu da je Modrić insistirao na sastanku i ostanku u Realu, te da ga ne zanimaju čak i bogatije ponude iz Saudijske Arabije, Katara, Amerike - piše pomenuti španski medij.

Izvor hrvatskih medija, koji se poziva na špansku Marku, odnosno informacije jednog statističkog portala, otkriva da će Modriću plata biti 23,8 miliona evra na godišnjem nivou.

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu