DŽAKA NIJE SMEO DA PISNE! Konačno se pojavio čovek pred kojim je albanski provokator "podvukao rep" (VIDEO)

Novosti online

09. 04. 2023. u 20:00

GRANIT DžAKA je fudbaler poznat po brojnim kontroverzama i provokatorskom repertoara. Švajcarski reprezentativac je neko ko se sme suprostaviti svakom rivalu i obično su njegovi protivnici ti koji izvuku deblji kraj. Međutim nakon utakmice protiv Liverpula to više nije slučaj.

ЏАКА НИЈЕ СМЕО ДА ПИСНЕ! Коначно се појавио човек пред којим је албански провокатор подвукао реп (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Džaka je javnosti u regionu pre svega poznat po nastupima na utakmicama između Švajcarske i Srbije, kada je na sve načine nastojao da isprovocira, pa i ponizi naše "orlove".

Međutim, iskusni vezista jednostavno ima takav karakter da i kao kapiten Arsenala vrlo često ulazi u sukobe sa protivnicima. Tako je bilo i u derbi meču protiv Liverpula, ali se čini da je sada naišao na jačeg, makar ravnopravnog rivala i morao je da se povuče.

Naime, Džaka je krenuo na Trent Aleksandera-Arnolda, ali mu se Englez hrabro usprotivio i čak ga okrznuo glavom i krenuo ka njemu kada je Švajcarci kosovskih korena počeo verovali ili ne da se povlači.

Ubrzo su stigli i ostali igrači i gužva se raščistila, a sudija utakmice Pol Tirni pokazao je po žuti karton Aleksandru-Arnoldu i Džaki.

Kapiten tobdžija je bio taj koji je sve započeo nakon što je laktom udario engleskog defanzivca koji je odlučio da reaguje i usledila je kratka tuča.

Ovakvo Džakino ponašanje nije iznenađenje jer je sklon agresivnom ponašanju, ali ni agresivan odgovor u ovom slučaju Arnold nije izostao.


Inače, defanzivac Liverpula je u proteklom periodu doživeo značajnu fizičku transformaciju, dobio je mišićnu masu, a čini se da mu je znatno poraslo samopouzdanje.

Čim se Arnold hrabro suprotstavio Džaki, jasno je da ne okleva da uđe u sukob sa bilo kim...

 

Golovo se meča Liverpul - Arsenal možete videti klikom OVDE.

TABELA PREMIJER LIGE

Liverpul je ostao na 8. mestu Premijer lige sa 42 boda, dva manje od Brajtona. Arsenal sa druge strane je izgubio dva važna boda u šampionskoj trci sa Mančester sitijem. Ekipa Mikela Artete ima 73 boda, šest više od građana, ali i utakmicu više.  


 

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao