"BORIĆU SE DO KRAJA": Dejan Stanković i Sampdorija ne odustaju

Novosti online

08. 04. 2023. u 22:13

SAMPDORIJA je doživela poraz od Kremonezea i sada se nalazi na začelju tabele, ali trener tima iz Đenove Dejan Stanković ne odustaje od borbe za opstanak u Seriji A.

БОРИЋУ СЕ ДО КРАЈА: Дејан Станковић и Сампдорија не одустају

FOTO: EPA

Sampa je na "Luiđi Ferarisu" izgubila (2:3) iako je dva puta tokom utakmice imala prednost.

- Dobro smo reagovali u drugom poluvremenu, imali 2:1, činilo se da ćemo izdržati. Dosta igrača je u finišu tražilo izmenu zbog raznih problema. Momci su dali sve od sebe, borili se do 97. minuta. Ovaj poraz je gorak i dolazi posle dobre igre. Kod 2:2 smo se ugasili i nismo uspeli da se pokrenemo opet. Psihički smo pali i izgubili sa 3:2. Bila nam je potrebna pobeda, dobro smo se pripremili, ali su nas greške skupo koštale - rekao je Stanković.

Bivši strateg Zvezde je istakao da ekipa ne sme da prestane da se bori.

- Ovde sam da se borim do kraja. Nemam drugih planova i razmišljanja. Momci i ja ćemo dati sve od sebe, do poslednjeg meča. Biće teško motivisati ekipu, ali naći ću prave reči. Ovi momci ne žele da se predaju i ispadnu. Pretrpeli smo težak udarac, ali moramo da nastavimo - zaključio je srpski stručnjak.

Podsetimo, Sampdorija ima 15 bodova, 11 manje od Specije koja je prva iznad crte. Do kraja prvenstva je ostalo još devet kola.

BONUS VIDEO: "TO JE MOGLO DA NAS SKRENE U NEGATIVU!" Trener Zvezde o meču za pamćenje u Subotici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)