LALATOVIĆEV TIM SE PONOVO OGLASIO: "Da li nekome smetamo u Superligi?"

Novosti online

06. 04. 2023. u 15:17

FUDBALSKI klub Mladost GAT traži trijumf od dolaska Nenada Lalatovića na klupu Novosađana, a za to su, po njihovom mišljenju, krive sudije.

ЛАЛАТОВИЋЕВ ТИМ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Да ли некоме сметамо у Суперлиги?

FOTO: M. Vukadinović

Uprava kluba iz Novog Sada oglasila se nakon što je četa Nenada Lalatovića remizirala sa Kolubarom (0:0).

Posle još jednog remija, ovoga puta protiv Kolubare i meča završenog bez golova - 0:0, sada se oglasila i uprava saopštenjem.

- Fudbalski klub Mladost GAT želi da se obrati celokupnoj sportskoj javnosti, nakon nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka na utakmicama našeg kluba. FK Mladost GAT se nije oglašavala oko utakmica koje je do sada odigrala, znajući da su sudijske greške sastavni deo fudbalske igre. Međutim, kako su učestale, počinjemo da sumnjamo da one nisu samo plod slučajnosti, već nečije namere da nam se uskrati pravo na poštenu i ravnopravnu borbu za opstanak u Super ligi Srbije.

- Gorak utisak na sve u našem klubu ostavila su dešavanja na utakmici 29. kola u kojoj smo bili domaćini Fudbalskom klubu Kolubara. U 56. minutu, naime, naš igrač Ilija Babić u prodoru ka golu, biva oboren sa leđa u kaznenom prostoru od strane gostujućeg fudbalera Nemanje Nikolića. Na zaprepašćenje čitavog stadiona, glavni sudija se nije oglasio. Kako se utakmica završila bez golova, smatramo da je ova situacija mogla da preokrene njen tok u našu korist. Čestitamo našim sportskim prijateljima iz Kolubare na fer i korektnoj igri, ali ne možemo a da se ne zapitamo da li to naš klub nekom nešto duguje ili nekom smeta na superligaškoj sceni? Nećemo da ćutimo dok nam se oduzima ono što smo na terenu zaslužili. Nastavljamo hrabro ka ostvarenju naših ciljeva, poštujemo svakog, ali isto tako želimo i da nas poštuju! - stoji u saopštenju potpisanom od strane uprave.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri