MANČESTER JUNAJTED ODUSTAO OD MITROVIĆA? Zbog incidenta ne žele srpskog reprezentativca

Novosti online

26. 03. 2023. u 13:02

Rukovodstvo Mančester junajteda nije više zainteresovano za fudbalera Fulama Aleksandra Mitrovića posle incidenta koji je srpski reprezentativac napravio u četvrtfinalu FA kupa na "Old trafordu", prenosi Dejli star.

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ОДУСТАО ОД МИТРОВИЋА? Због инцидента не желе српског репрезентативца

FOTO: AP/Tanjug

Mančester junajted je pre nedelju dana na svom terenu pobedio Fulam 3:1 u četvrtfinalu FA kupa. Mitrović je na ovom meču postigao jedini gol za svoj tim, ali je potom dobio crveni karton, pošto je ušao u raspravu sa glavnim sudijom Krisom Kavanom, uneo mu se u lice i odgurnuo ga.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) pokrenula je postupak protiv Mitrovića, a odluka o kazni za srpskog fudbalera se očekuje narednih dana.

Dejli star tvrdi da su čelnici Mančester junajteda razmišljali na kraju sezone da angažuju Mitrovića, ali su navodno odustali posle incidenta, koji je Mitrović napravio na "Old trafordu". Britanski mediji navode da srpskog fudbalera prate Čelsi, Totenhem i Barselona. On je ove sezone odigrao 12 utakmica i imao je četiri asistencije na 25 utakmica.

Mitrović ima ugovor sa Fulamom do 30. juna 2026. godine. Transfermartk tvrdi da srpski fudbaler vredi oko 28 miliona evra.

BONUS VIDEO: Ćurkoviću nagrada ''Mihajlo Andrejević - Andrejka''

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu