ŠTA URADI DŽAKA USRED SRBIJE! Albanski provokatori protutnjali Novim Sadom: Švajcarska do pobede uz strašan gol najomraženijeg igrača u Srbiji

Novosti online

25. 03. 2023. u 19:58

FUDBALERI Švajcarske danas su odigrali dugo čekani duel u Novom Sadu se nacionalnom selekcijom Belorusije. Meč čija je predigra podigla buru u srpskoj javnosti završen je ubedljivom pobedom časovničara rezultatom 5:0.

ШТА УРАДИ ЏАКА УСРЕД СРБИЈЕ! Албански провокатори протутњали Новим Садом: Швајцарска до победе уз страшан гол најомраженијег играча у Србији

FOTO: AP/Tanjug

Dva verovatno i najomraženija fudbalera u Srbiji, Granit Džaka i Đerdan Šaćiri bili su najavljeni kao nezvani gosti kada je UEFA, ne zna se kojom logikom, odredila da se meč Švajcarska - Belorusija odigra u srpskoj Atini.

Kao što je poznato, meč je igran u Novom Sadu zbog suspenzije koju je UEFA izrekla Belorusima, bez prisustva navijača.

Međutim samo je fudbaler Arsenala bio taj koji je istrčao na teren Karađorđa s obtirom da je Šaćiri povređen, i kao da je bilo suđeno da baš Džaka postigne gol ove kišne večeri.

Njegovi saigrači su zatrpali mrežu protivnika, već u prvom poluvremenu pitanje pobednika je bilo rešeno, a Švajcarska je uz het-trik Štrefena imala ogromnih 3:0.

I onda, drugo poluvreme, 62. minut i na scenu stupa Granit Džaka prelepim pogotkom sa preko 16 metara. Fudbaler Arsenala poslao je savršen udarac u malu mrežu Belorusa, a ni tu se nije zaustavio...

Vezista poznat po provokacijama samo tri minuta kasnije bio je i u ulozi asistenta, kada je Švajcarska i došla do konačnih 5:0.

U grupi u kojoj su ove dve selekcije, još su i reprezentacija takozvane države Kosovo, Izrael, andora i Rumunija.

U Tel-Avivu u isto vreme igraju Izrael i Kosovo (trenutno 1:1), dok se od 20:45 sastaju Andora i Rumunija.

Uskoro opširnije...

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

Zajedno za očuvanje prirode