"ZVEZDU JE POGLEDALA SREĆA": Svetozar Marković našao razloge pobede crveno-belih! Štoper Partizana hladne hlave sumirao utiske nakon derbija

Novosti online

04. 03. 2023. u 17:45

FUDBALERI Partizana izgubili su u 169. večitom derbiju od Crvene zvezde sa 1:0, a utiske nakon burnog meča sumirao je Svetozar Marković, štoper parnog valjka.

ЗВЕЗДУ ЈЕ ПОГЛЕДАЛА СРЕЋА: Светозар Марковић нашао разлоге победе црвено-белих! Штопер Партизана хладне хлаве сумирао утиске након дербија

FOTO: FK Partizan

On je u fokus stavio peti minut, trenutak koji je, ispostaviće se i prelomio utakmicu. Tada je Aleks Vigo uz mnogo sreće savladao golmana Aleksandra Popovića.

- Niko nije očekivao da ćemo pružiti ovakvu igru, posebno u drugom poluvremenu. Loše smo ušli u utakmicu, prvih pola sata nismo uspevali da igramo pas, bili smo u grču, vremenom je krenulo, čak i sa igračem manje smo imali veći posed lopte. Na žalost, zbog lošeg ulaska u utakmicu i rano primljenog gola smo na kraju izgubili - započeo je defanzivac.

Tim iz Ljutice Bogdana sada beži najvećem rivalu čak 16 bodova prednosti u Superligi, mada su dva tima delovali gotovo podjedano na utakmici odigranoj u petak.

- Da pričam da smo bolja ekipa ili da zaslužujemo više – nema smisla. Večiti rival beži 16 bodova, na nama je da preostale utakmice pobedimo i da se još bolje upoznamo sa novim šefom. Bodovna razlika je ogromna, ali kako smo izgledali u drugom poluvremenu je ono kako bi trebalo da igramo u budućnosti.

Crno-beli su nakon bledog prvog poluvremena potpuno nadigrali crveno-bele u drugih 45 minuta.

- Sigurno da je bilo kasno. O tome ne treba ni govoriti. Šesnaest bodova je ogromna razlika, ali ovo drugo poluvreme je nešto čemu treba da težimo i što treba da nas vodi da ubuduće izgledamo tako.

U Partizanu kažu da im je nedostajalo i fudbalske sreće.

- U dosta situacija je potrebno da te i sreća pogleda da bi ostvario nešto. Mislim da je njih, uz sve to što su bolje ušli u utakmicu, pogledala i sreća, jer su postigli gol kakav su postigli. Nama ostaje da se okrenemo sledećoj utakmici koju igramo u sredu - poručio je Svetozar Marković.

BONUS VIDEO: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja