"ZVEZDU JE POGLEDALA SREĆA": Svetozar Marković našao razloge pobede crveno-belih! Štoper Partizana hladne hlave sumirao utiske nakon derbija

Novosti online

04. 03. 2023. u 17:45

FUDBALERI Partizana izgubili su u 169. večitom derbiju od Crvene zvezde sa 1:0, a utiske nakon burnog meča sumirao je Svetozar Marković, štoper parnog valjka.

ЗВЕЗДУ ЈЕ ПОГЛЕДАЛА СРЕЋА: Светозар Марковић нашао разлоге победе црвено-белих! Штопер Партизана хладне хлаве сумирао утиске након дербија

FOTO: FK Partizan

On je u fokus stavio peti minut, trenutak koji je, ispostaviće se i prelomio utakmicu. Tada je Aleks Vigo uz mnogo sreće savladao golmana Aleksandra Popovića.

- Niko nije očekivao da ćemo pružiti ovakvu igru, posebno u drugom poluvremenu. Loše smo ušli u utakmicu, prvih pola sata nismo uspevali da igramo pas, bili smo u grču, vremenom je krenulo, čak i sa igračem manje smo imali veći posed lopte. Na žalost, zbog lošeg ulaska u utakmicu i rano primljenog gola smo na kraju izgubili - započeo je defanzivac.

Tim iz Ljutice Bogdana sada beži najvećem rivalu čak 16 bodova prednosti u Superligi, mada su dva tima delovali gotovo podjedano na utakmici odigranoj u petak.

- Da pričam da smo bolja ekipa ili da zaslužujemo više – nema smisla. Večiti rival beži 16 bodova, na nama je da preostale utakmice pobedimo i da se još bolje upoznamo sa novim šefom. Bodovna razlika je ogromna, ali kako smo izgledali u drugom poluvremenu je ono kako bi trebalo da igramo u budućnosti.

Crno-beli su nakon bledog prvog poluvremena potpuno nadigrali crveno-bele u drugih 45 minuta.

- Sigurno da je bilo kasno. O tome ne treba ni govoriti. Šesnaest bodova je ogromna razlika, ali ovo drugo poluvreme je nešto čemu treba da težimo i što treba da nas vodi da ubuduće izgledamo tako.

U Partizanu kažu da im je nedostajalo i fudbalske sreće.

- U dosta situacija je potrebno da te i sreća pogleda da bi ostvario nešto. Mislim da je njih, uz sve to što su bolje ušli u utakmicu, pogledala i sreća, jer su postigli gol kakav su postigli. Nama ostaje da se okrenemo sledećoj utakmici koju igramo u sredu - poručio je Svetozar Marković.

BONUS VIDEO: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)