"OSEĆAM SE KAO JOKIĆ!" Zlatan Ibrahimović je umeo svašta da kaže u životu, ali danas je iznenadio mnoge

Novosti online

27. 02. 2023. u 17:27

NIKOLA Jokić toliko maestralno igra u NBA ligi, da se sada sa njim poredi Zlatan Ibrahimović koji, inače, ne voli da se poredi s ljudima.

ОСЕЋАМ СЕ КАО ЈОКИЋ! Златан Ибрахимовић је умео свашта да каже у животу, али данас је изненадио многе

FOTO: Tanjug/AP

Čuveni švedski golgeter, koji je poreklom sa balkanskih prostora, upitan je tokom intervjua za italijanski Medijsat o tome kako se oseća.

Pitanje je bilo deo sumiranja utiska oko aktuelne situacije u kojoj je 41-godišnji napadač, a kome na leto ističe aktuelni ugovor sa AC Milanom.

Odgovor je iznenadio mnoge, ali i obradovao sve kojima je Nikola Jokić drag:

- Osećam se kao Jokić u NBA ligi! A ako se i dalje budem osećao kao danas, onda ću moći da igram ne samo sledeće godine, već nekoliko godina! - poručio je Ibrahimović, koji smatra da i dalje može da dominira, baš kao što to i srpski as radi u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu u kojoj je dvaput u nizu MVP.

Zlatan Ibrahimović - biografija

Osvojio je četiri trofeja s Ajaksom, dve titule s Juventusom, tri sa Interom, dve sa Milanom, uspeo da sa Barsom bude klupski prvak sveta, osvajač Superkupa, La Lige i španskog Superkupa, sa PSŽ-om je osvojio 12 trofeja, a sa Junajtedom tri, uključujući Ligu Evrope.

Za reprezentaciju Švedske je odigrao 121 meč i dao 62 gola.

Nikola Jokić statistika - sezona 2022/2023.

U poslednje vreme je "Nikola Jokić stats" pojam koji američki ljubitelji košarke često traže na internetu, jer je i njima nestvarno šta sve srpski as (i) ove sezone radi u NBA ligi. A on trenutno prosečno ostvaruje tripl-dabl: 24,8 poena po NBA meču, uz 11,7 skokova i 10 asistencija po odigranoj utakmici. 


Proteklu, MVP sezonu 2021/2022., završio je sa prosecima od 27,1 poena, 13,8 skokova i 7,9 asistencija, pa kada se uzme u obzir šta radi u ovom šampionatu, onda i ne čudi što je, prema istaživanju ESPN-a, Nikola Jokić postao prvi favorit da opet bude MVP

Nikola Jokić - najbolje asistencije

NBA liga - tabela

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)