VIDIĆEV TIM ZA FSS: Mažić, Muslin, Danko, vlasnik Nordeusa

Novosti online

27. 02. 2023. u 12:30

U ponedeljak, ispred podneva, u kancelariju Fudbalskog saveza Srbije stigao je i predlog sastava Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, po izboru Nemanje Vidića.

ВИДИЋЕВ ТИМ ЗА ФСС: Мажић, Муслин, Данко, власник Нордеуса

FOTO: AP

Potpredsednička mesta poverena su Branku Milutinoviću, Miloradu Mažiću, Petru Jovanoviću i Slavoljubu Muslinu.

Članovi IO, po izboru Nemanje Vidića, biće: Dragoljub Vukadinović, Milan Jovanović, prof. Veroljub Dugalić, Danko Lazović, Jovana Damnjanović, Branko Babić, dr Vladimir Dugalić, Dragomir Stanković, Ivan Karapetrović i Rade Todorović.

Uz Nemanju Vidića biće potpredsednik Milorad Mažić. Najbolji srpski sudija, poslednje dve godine, predvodi sudijsku organizaciju na Kipru, zvanično je i posmatrač UEFA. U slučaju trijumfa Nemanje Vidića mogao bi da se vrati u srpski fudbal.

Iz redova bivših asova, Nemanja Vidić ukazao je poverenje Slavoljubu Muslinu. Nekadašnji selektor javno je stao iz učenika i mogao bi da odigra zapaženu ulogu u timu satkanom od bivših fudbalera i privrednika.

Zapaženo mesto u „fudbalskoj vladi“ namenjeno je i dvojici predstavnika iz sfere biznisa. Najpre, Branku Milutinoviću, osnivaču kompanije Nordeus, već viđenom u Fudbalskom savezu Srbije, u nesuđenom Izvršnom odboru, po predlogu Nenada Bjekovića i Dragana Stojkovića.

Potom i Petru Jovanoviću, predsedniku Izvršnog odbora Rajfajzen banke. Mesto u IO očekuje i Dragoljuba Vukadinovića. 

Trenersku organizaciju predstavljaće Branko Sosa Babić, prvi čovek esnafskog udruženja Beograda. 

BONUS VIDEO: Vladika Andrej o sahrani fudbalera Siniše Mihajlovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove