"UKRAŠĆE NAM SRBI BAJČETIĆA!" Španska fudbalska javnost u panici zbog mladog fudbalera Liverpula

N. Iljukić

25. 02. 2023. u 22:02

"OPERACIJA Samardžić" je uspešno završena, a Srbija je krenula i po svog drugog fudbalskog sina! Jedan od odbrambenih aduta Liverpula, njegovog menadžera Jirgena Klopa, ali i omladinske selekcije Španije je Stefan Bajčetić.

УКРАШЋЕ НАМ СРБИ БАЈЧЕТИЋА! Шпанска фудбалска јавност у паници због младог фудбалера Ливерпула

Foto: Tanjug

Ovaj 18-godišnjak je sin nekadašnjeg fudbalera Vojvodine, Crvene zvezde i Selte Srđana Bajčetića i do sada je prošao sve selekcije "crvene furije", jer je u oktobru 2004. godine rođen u Vigu, a zbog toga što mu je majka Šankinja Paula Estevez, ima od rođenja pasoš zemlje u kojoj je napravio prve i sve ostale najvažnije fudbalske korake.

Španska visokotiražna "Marka" je u jučerašnjem tekstu navela skoro pa panično da njihova fudbalska federacija mora pod hitno da reaguje, jer je prema poslednjim informacijama Fudbalski savez Srbije uveliko u kontaktu sa Stefanovim roditeljima, kako bi on krenuo stopama Lazara Samardžića i uskoro mogao da obuče dres Srbije.

- Ukrašće nam Bajčetića - skoro pa panični je naslov jednog od dva najuticajnija španska dnevna lista.

Odmah zatim i informacija da ni u Madridu izgleda ne sede skrštenih ruku.

- Čelnici španskog saveza i treneri preduzimaju potrebne poteze kako bi se Bajčetić, vezni fudbaler Liverpula koji je bio u startnoj postavi protiv Real Madrida u utorak, definitivno odlučio za špansku reprezentaciju. Srpski fudbalski savez radi maksimalan pritisak na oca, bivšeg igrača Selte, kao i samog igrača kako bi on u martu došao na okupljanje reprezentacije Srbije - navodi se u tekstu "Marke".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!