JAGODINA NAGRADILA NAJBOLJE U SPORTU: Proglašeni najbolji igrači, trener i sportski radnici

Z. GLIGORIJEVIĆ

25. 02. 2023. u 17:18

Najbolji igrač u prošloj godini je Stefan Stanisavljević, jednoglasno je odlučeno na današnjoj redovnoj Skupština Sportskog društva grada Jagodina.

ЈАГОДИНА НАГРАДИЛА НАЈБОЉЕ У СПОРТУ: Проглашени најбољи играчи, тренер и спортски радници

Foto:Z.Gligorijević

Plaketa za najbolju igračicu pripala je Nikolini Đurđević iz Malog Popovića, koja za Ženski fudbalski klub Jagodina igra dve godine. Nagradu za najperspektivnijeg igrača dobio je Veljko Jocić, koji za FK Jagodina igra šest meseci, dok je plaketa za najperspektivniju igračicu dodeljena Ani Megić, koja za Ženski fudbalski klub Jagodina trenita godinu i po dana.

Najbolji trener u 2022. godini je Nenad Milovanović, trener selekcije kadeta u FK Jagodina i direktor Omladinske škole.

-Iz regiona Istočne Srbije ušli smo u kvalitetnu ligu Srbije, u kojoj se trenutno takmičimo. Trenutno smo na 9. mestu, a mislim da ćemo sačuvati status i da će naredne godine neki novi klinci igrati najbolji stepen takmičenja u ovoj kategoriji – ocenio je Milovanović.

Plaketu za doprinos razvoju Sportskog društva Jagodina i fudbalu na ovim prostorima dobili su bivši igrači, treneri i sadašnji sportski radnici: Vladan Đurđević i Živomir Milojević.

Nagrade su prvi put ustanovljene na današnjoj redovnoj Skupštini Sportkog društva grada Jagodina, kojom je predsedavao Goran Milanović, predsednik Sportskog društva grada Jagodina. Sve tačke dnevnog reda usvojene su hednoglasno.

Inače, Sportsko društvo grada Jagodina, osnovano 2016. godine, bavi se razvojem fudbala. Čine ga FK Jagodina, FK Tabane, Ženski fudbalski klub Jagodina i Omladinska škola fudbala.

U planu Sportskog društva grada Jagodina je formiranje kluba malog fudbala, kao i da članovi Sportskog društva postanu i klubovi koji se bave drugim sportovima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024