"NISU NAM POTREBNE PODELE!" Bivši reprezentativac Srbije o Vidićevoj kandidaturi: Ovo je kolosalna šansa za naš fudbal

Tanjug

24. 02. 2023. u 19:59

BIVŠI reprezentativac Srbije Milan Jovanović izjavio je danas da je kandidatura Nemanje Vidića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije kolosalna šansa za domaći fudbal.

НИСУ НАМ ПОТРЕБНЕ ПОДЕЛЕ! Бивши репрезентативац Србије о Видићевој кандидатури: Ово је колосална шанса за наш фудбал

FOTO: AP

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i legenda Mančester junajteda ovog petka je zvanično predala kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, u prostorijama Saveza u Beogradu.

- Nisu nam potrebne podele, niti prebrojavanje. Moj dominantan utisak je nešto što me je i duboko razočaralo. Utisak je da se stvara atmosfera da je jedino važno da Vidić ne bude predsednik. Mene kao njegovog kolegu ili navijača jedino zanima zašto se sve to radi, zašto se kombinuje da samo Vidić ne bude predsednik. Na kandidaturu Nemanje Vidića gledam kao kolosalnu šansu za sve nas, a žalosno je da bilo ko treba da lobira uopšte za njega. Ako su sport i fudbal metafore društva ima li bolje šanse da kao narod pošaljemo poruku da smo sazreli - izjavio je Jovanović za "Sportki žurnal".

Milan Jovanović/Foto: M. Vukadinović

Osvnuo se nekadašnji igrač Vojvodine i na kandidaturu Dragana Džajića za predsednika FSS.

- Uopšte nije važno ko je protivkandidat Vidiću. Mogu samo da poručim da smo kao narod obično bili svesni kvaliteta i veličine naših ljudi kada to bude prekasno. Sada nam je više nego ikad potrebna pamet, sabornost i pozitivna selekcija. Ne podele. Jedno društvo mora da bude ponosno na najbolje, negovati ih, i davati im vetar u leđa. Vidić ne može da izgubi ništa, a fudbalska Srbija može da propusti veliku šansu - zaključio je Jovanović.

Podsetimo, Srbija će 14. marta dobili novog predsednika Fudbalskog saveza.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)