PRELEP GEST HOLANDSKOG SUDIJE NA MEČU AJAKS - SPARTA: Oprostio Kudusu žuti karton zbog pokojnog Acua

Novosti online

20. 02. 2023. u 15:40

SLIKE katastrofalnog zemljotresa u Turskoj i Siriji i dalje bole celu planetu, a jedna u mnoštvu žrtava ove kataklizme je i fudbaler Hataja Kristijan Acu. Internacionalac iz Gane je prošle nedelje pronađen mrtav u ruševinama, a njegov zemljak Mohamed Kudus je posle poslednjeg gola Ajaksa u pobedi nad Spartom (4:0) skinuo dres i pokazao poruku namenjenu pokojnom prijatelju.

ПРЕЛЕП ГЕСТ ХОЛАНДСКОГ СУДИЈЕ НА МЕЧУ АЈАКС - СПАРТА: Опростио Кудусу жути картон због покојног Ацуа

FOTO: Tanjug/AP

U takvim situacijama žuti karton je pravilo, međutim arbitar Pol van Bokel je odlučio da oprosti Kudusu što mu je i objasnio u kraćem razgovoru koji je on kasnije predočio medijima.

- Sudija mi je rekao da bi po pravilima morao da mi pokaže žuti karton ali da to neće učiniti jer razume situaciju i da je sve ovo što se desilo mnogo veće od fudbala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni huligani u Beogradu zbog tuče pred večiti derbi (VIDEO)