ENGLESKA GLEDA JEDNU OD NAJSRAMNIJIH VAR ODLUKA: Najkontroverzniji momenat sezone u Premijer ligi dolazi sa meča Vest Hem - Čelsi (VIDEO)

Novosti online

11. 02. 2023. u 15:48

FUDBALERI Vest Hema i Čelsija ukrstili su koplja u londonskom derbiju i podelili bodove rezultatom 1:1. Ipak, posle ovog meča ponovo će se pričati o jednoj VAR odluci, zasigurno jednoj od najsramnijih od kada je VAR sistem uveden na Ostrvo.

ЕНГЛЕСКА ГЛЕДА ЈЕДНУ ОД НАЈСРАМНИЈИХ ВАР ОДЛУКА: Најконтроверзнији моменат сезоне у Премијер лиги долази са меча Вест Хем - Челси (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Sve se desilo u ključni momentima utakmice, pri rezultatu 1:1. Igrao se 89. minut kada je Konor Galager, dete tima sa Stamford Bridža raspalio sa distance, a lopta je na putu ka golu pogodila Tomša Sučeka, vezistu "čekićara".

Tačnije, stameni Čeh je podmetnuo ruku. Usledili su protesti gotovo svih fudbalera Čelsija.

Ako već glavni arbitar nije reagovao, onda su sigurno svi gledaoci kraj malih ekrana bili sigurni u to da će iz VAR sobe stići informacija da "plavci" stave loptu na belu tačku.

Međutim, usledila je šokantna povratna informacija. Pogledajte potpuno nejasnu odluku da se prema svim fudbalskim pravilima nedosudi jedanaesterac za Čelsi.

Spornu situaciju sa meča Vest Hem - Čelsi možete pogledati klikom OVDE

Ljubitelji Premijer lige sigurno su svesni da su nebrojeno puta u sličnim situacijama sudije same, ili nakon VAR provere pokazivale na belu tačku.

Ostaje za videti kako će se sada čelnici Premijer lige opravdati za ovakvu sramotu koju su uživo gledali milioni ljudi širom planete.

"Neće ih ni Temza oprati".

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ovo je žena Nemanje Vidića - odrekla se fudbalerove imenovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale