PRED PARTIZAN - MLADOST: Gordan Petrić nema dilemu "ko se pita"

Novosti online

10. 02. 2023. u 23:00

Gordan Petrić je za klupski sajt pričao o sutrašnjem meču sa Mladošću GAT, pa se osvrnuo i na izbore za predsednika fudbalskog saveza Srbije.

ПРЕД ПАРТИЗАН - МЛАДОСТ: Гордан Петрић нема дилему ко се пита

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana će sutra od 18:30 dočekati Mladost GAT.

Trener Partizana Gordan Petrić na konferenciji za medije pred sutrašnji duel je rekao da će da se na terenu pita njegova ekipa.

- Ulazimo polako u ritam četvrtak nedelja, i nadamo se da ćemo što duže da ostanemo u tom ritmu. Igrači su spremni za meč. Mi se sutra pitamo, ali ne sme da bude opuštanja - rekao je Petrić, pa nastavio:

- Moj prva utakmica na klupi Partizana bila je protiv Mladosti. Pobedili smo golom Svete u 95. minutu i mislim da je to prekretnica sezone. Od tog duela Mladost je promenila 15 igrača, samo dva su ostala. Sve su to iskusni igrači koji mogu da iznenade - dodao je trener beogradskih crno-belih.

Što se kadrovskih problema tiče, Partizan nije u ozbiljnijem problemu, samo će mu nedostajati Hamidu Traore, kako trener crno-belih kaže on je otputovao u Tursku kako bi smestio porodicu na sigurno.


BONUS VIDEO: Kad "grobari" i košarkaši Partizana slave zajedno usred Minhena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)