"MIRUJ SRCE!" Novak Đoković se ovakav pojavio u Beogradu, a neke navijačice su baš, baš oduševljene (FOTO)

Novosti online

10. 02. 2023. u 20:46

NOVAK Đoković ovih dana uživa - prvi je na najnovijoj ATP listi, stigao je do 22. grend slem trofeja osvojivši Australijan open, turnir u zemlji iz koje je prošle godine deportovan, a u Beogradu mu prija i na treninzima u sopstvenom teniskom centru, ali i nekim centrima "u blizini". A prija i njegov boravak u prestonici Srbije Noletovim navijačima.

МИРУЈ СРЦЕ! Новак Ђоковић се овакав појавио у Београду, а неке навијачице су баш, баш одушевљене (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Brojni su Novakovi susreti sa razdraganim svetom u glavnom gradu naše zemlje: ljudi mu stalno prilaze, bilo za autogram ili zajedničku fotografiju, a društvene mreže su time preplaveljene otkako je najbolji teniser sveta stigao iz Melburna.

Ipak, jedna fotografija kao da je izazvala malo veću pažnju.

Nole je na njoj u trenerci i jakni, uz naočare za sunce, nasmejan. Fotografija je najpre osvanula na Instagramu...

... a onda je počela da se deli i na Tviteru.

I to uglavnom od strane Novakovih navijačica. 

Iz inostranstva.

"Oooh", napisala je jedna od njih, a druga, na engleskom, ispod dopisala komentar koji je glasio:

- Miruj, srce moje!

A dok se navijačice i navijači oduševljavaju Novakovom neposrednošću, Đoković bi voleo da naiđe na takav, srdačan odgovor i kod američkih vlasti.

Naime, svetski broj 1 bi da uskoro otputuje u Sjedinjene Američke Države, kako bi učestvovao na dva važna turnira. On nije igrao ni Indijan Vels ni ATP Majami prošle godine jer su na snazi bile striktne mere SAD vezane za nevakcinisane strance koji dolaze u zemlju. Sjedinjene Države bi mogle da olabave ta pravila za nevakcinisane goste 11. maja, ali... 

Taj datum je tek posle žreba za Indijan Vels, koji je 8. marta, zbog čega je Đokovićev tim danas zatražio od američkih vlasti da mu se dozvoli dolazak u tu državu.

Osvajač 22 grend slem titule je petostruki šampion Indijan Velsa, po čemu je izjednačen sa Rodžerom Federerom, i željno je iščekivan na turniru koji se često naziva i "petim grend slemom". Svetski broj 1 je, tokom trijumfa na turniru u Adelajdu, obelodanio želju da igra na Indijan Velsu, ali odluka nije u njegovim rukama, što je, kako su vam "Novosti" već pisale, izazvalo prilično nezadovoljstvo direktora turnira, Tomija Hasa.

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio Novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)