SLAVNI TRENER BLIZU ODLUKE: Gvardiola odlazi iz Sitija

Novosti online

07. 02. 2023. u 18:12

NEMA mira u Mančester sitiju. Danima traje istraga „građana“ zbog finansijskih malverzacija u proteklih devet godina, a prva „žrtva“ ovakvog haosa mogao bi da bude trener koji je doneo brojne trofeje klubu. Pep Gvardila je najavio odlazak iz kluba i to još pre nekoliko meseci, kada je bilo jasno da nešto nije u redu sa poslovnim knjigama Sitija.

СЛАВНИ ТРЕНЕР БЛИЗУ ОДЛУКЕ: Гвардиола одлази из Ситија

Pep Gvardiola foto AP

- Kada je svojevremno zapećeno drakonskom kaznom pitao sam ljude iz kluba da mi objasne o čemu je reč. Oni su rekli da nismo ništa krivi i ja sam im verovao. Rekao sam im da ako ikada saznam da su me lagali, da me sledećeg dana više neće videti u klubu. Neću im više biti prijatelj i neću s njima da radim, jer sam im čitavo vreme verovao – rekao je Gvardiola neimenovanom saradniku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!