ZVANIČNO: Holandija ima novog selektora - i to kakvog

Novosti online

23. 01. 2023. u 22:03

POTRAGA Holandije za novim selektorom je zaršena, a jedno dobro poznato lice ponovo će sesti na klupu popularnog "oranja".

ЗВАНИЧНО: Холандија има новог селектора - и то каквог

FOTO: AP/Tanjug

Holandski stručnjak Ronald Kuman ponovo je postavljen na mesto selektora fudbalske reprezentacije Holandije, objavio je fudbalski savez te zemlje na zvaničnom sajtu.

Kuman dolazi na mesto koje je ostalo prazno posle odlaska Luj Van Gala nakon eliminacije u četvrtfinalu Svetskog prvrenstva u Kataru u kojem je Argentina slavila protiv "lala".

FOTO: Tanjug/AP

- Pomislio sam tokom pojedinih utakmica na Svetskom prvenstvu u Kataru da bi to moglo da izgleda dosta bolje. I da mora i može da bude drugačije. U Holandiji pokušavamo da igramo fudbal, a to je često najteži put. Na nama je da vratimo dobar, atraktivan, napadački fudbal - izjavio je Kuman danas na promociji.

foto: EPA

Kuman je do sada u karijeri već vodio reprezentaciju Holandije od 2018. do 2020. godine, a pored toga bio je i trener Barselone, Evertona, Sautemtona, Valensije, Fejnorda.

 

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg fudbalskog stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije