ŠPANSKI MEDIJI OTKRILI DOKAZE DA JE DANI ALVEŠ NAPASTVOVAO MLADU DEVOJKU: Preti mu 12 godina robije

Z. Ć.

23. 01. 2023. u 20:27

ČINILO se u prvi mah da se radi o još jednoj nameštaljci u kojoj je žrtva poznati sportista, da je reč o iznudi. Sada prikupljeni dokazi ukazuju na to da je fudbaler Dani Alveš okrutno silovao 23-godišnju devojku i da mu preti "debela robija".

ШПАНСКИ МЕДИЈИ ОТКРИЛИ ДОКАЗЕ ДА ЈЕ ДАНИ АЛВЕШ НАПАСТВОВАО МЛАДУ ДЕВОЈКУ: Прети му 12 година робије

Foto: AP

Ispostavilo se da žrtva ne traži materijalnu odštetu za traumu, već želi da nasilnik odgovara i bude kažnjen po zakonu. A ako se potvrde njene optužbe, asa čeka zatvorska kazna od četiri do dvanaest godina zatvora.

Sve se dogodilo 30. decembra prošle godine u noćnom klubu Sutton u Barseloni, a dva dana kasnije nesrećna devojka je Alveša prijavila policiji.

Mediji su saznali da je od počeka slučaja bek u tri dana dao tri različita iskaza, a žrtva je i u policiji i pred sudijom identično opisala incident. Alveš je prvo rekao da se nije ništa dogodilo i da je ne zna. Međutim, posle hapšenja je pred sudijom prvo ispričao da je devojku zatekao slučajno kada je ušao u toalet, tek kasnije priznao da je s njom imao seksualni odnos uz njen pristanak.

Po saznanjima španskog "Periodika", snimci kamera otkrivaju ključni dokaz i da je Alveš "propevao" tek kada su ga suočili sa njima. Takođe, svedoci, prijatelji devojke i konobar izjavili su da je fudbaler prišao devojci i da je ubrzo postao nasilan, hvatajući je grubo za ruku iako mu je pružala otpor.

Po njenim tvrdnjama, Alveš ju je odvukao u toalet, iako je pokušala odatle da pobegne. Usledile su jezive scene - žrtva je rekla da joj je Alveš podigao haljinu, tražio od nje da kaže da je njegova "mala k...", ošamario je, bacio na pod i silovao. Najtrofejnijeg fudbalera u istoriji čekaju teški trenuci. Došao je u Barselonu krajem 2022. na taštinu sahranu. Kada se desio napad, bio je igrač meksičkog Pumasa, koji ga je otpustio odmah pošto je optužen za silovanje.

ROBINjO OSUĐEN, NEJMARU SMEŠTALI

JOŠ jedan poznati brazilski fudbaler trebalo bi da odgovara za silovanje.

Prošle godine je sud u Italiji odbio žalbu Robinjovih advokata i ostao pri prvostepenoj odluci o devetogodišnjoj kazni zatvora zbog učešća u grupnom silovanju 22-godišnje Albanke u jednom noćnom klubu.

Nejmar je takođe bio optužen za napastvovanje, ali se ispostavilo da je slučaj bio "montiran".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna