"SRBINOVA POVREDA JE INSCENIRANA": Otkriveno zašto Dušan Vlahović ne igra za Juventus

Novosti online

16. 01. 2023. u 09:21

Italijanski fudbaler Karmin Espozito dao je jedan radio-intervju u kom je rekao da ne veruje da je napadač Juventusa Dušan Vlahović povređen.

СРБИНОВА ПОВРЕДА ЈЕ ИНСЦЕНИРАНА: Откривено зашто Душан Влаховић не игра за Јувентус

FOTO: Tanjug/AP

- Problem sa preponama je veliki izgovor. Dušan ima narav, čak i ako se pokazao kao odličan fudbaler. Juve je, s druge strane, uvek uspeo da sakrije ove probleme. Čini se da je sve inscenirano - rekao je Espozito koji trenutno radi kao fudbalski agent, a tokom karijere je igrao za Empoli, Fiorentinu, Sampdoriju...

A za to vreme, italijanski mediji pišu da je Arsenal pripremio ponudu Juventusu za Dušana Vlahovića, a ona će iznositi 80.000.000 evra.

Ovom timu je napadač neophodan, jer je Gabrijel Žezus povređen, pa Arteta sada na toj poziciji koristi samo Nketiju. Za sada to ide odlično, ali za šampionsku trku će morati da se pojača konkurencija.

Vlahović je inače povređen još od Mundijala u Kataru, a za Juventus je do sada odigrao 25 mečeva i dao 13 golova. Za selekciju Srbije je upisao 19 utakmica i postigao 10 golova.

Italijanski mediji su objedinili ove dve priče, pa istakli da ipak nije povreda razlog što Vlahović ne igra za Juventus, već da je reč o obostranom nezadovoljstvu u Torinu.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije