SRPSKI ŠOU U ITALIJI: Serija A ovo odavno nije videla, Darko Lazović digao Veronu na noge (VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2023. u 21:36

DARKO Lazović, član fudbalske reprezentacije Srbije, zablistao je na utakmici italijanske Serije A Verona - Kremoneze.

СРПСКИ ШОУ У ИТАЛИЈИ: Серија А ово одавно није видела, Дарко Лазовић дигао Верону на ноге (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

U derbiju začelja, a oba kluba su trenutno u zoni ispadanja, srpski fudbaler je postigao dva gola u pobedi domaćina od 2:0.

Najpre je u 9. minutu dodavanje Kalona Lazović iskoristio da se, uz spretan okret u suparničkom kaznenom prostoru, namesti na šut kojim je i smestio loptu u mrežu Kremonezea (VIDEO), a već u 26. je krunisao svoje dobro kretanje u kontri novim golom, i to na dodavanje Doiga s leve strane (VIDEO).

I pored ove pobede, Verona je i dalje daleko od "mirne zone", ali je vezala drugu utakmicu u kojoj nije poražena, te sada ima devet bodova i 18. je na tabeli, dok je Kremoneze poslednji sa sedam. Prvi klub iznad crte koji razdvaja timove koji ostaju u Seriji A i ona tri koja se sele u Seriju B je Specija sa 15 bodova posle 17. kola.

Podsetimo, Darko Lazović je još od 2015. godine u Italiji i prvo je s uspehom nosio dres Đenove, da bi potom od leta 2019. godine obukao opremu Verone i postao je jedan od najvažnijih igrača ovog tima.

Ipak, prema najnovijim vestima o fudbalskim transferima, Lazović bi uskoro mogao da pređe u novi klub.

Ko je poslednji od Srba dao dva gola na meču Serije A?

Pre Darka Lazovića, to su u ovoj sezoni učinila dva srpska reprezentativca: Dušan Vlahović je 15. avgusta u trijumfu nad Sasulom od 3:0 dao dva gola za Juventus, a potom je Sergej Milinković Savić u pobedi Lacija nad Spacijom od 4:0 takođe ostvario dva pogotka, i to 2. oktobra 2022.

BONUS VIDEO: Tinejdžeri golgeteri - najmlađi strelci u istoriji svetskih prvenstava

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati