ŠAHTJOR ODBIO 55 MILIONA ZA MUDRIKA! Sergej Palkin: "Pregovori se nastavljaju"

Tanjug

29. 12. 2022. u 13:55

IZVRŠNI direktor Šahtjora Sergej Palkin nastavlja pregovore sa Arsenalom u vezi sa transferom ukrajinskog fudbalskog reprezentativca Mihajla Mudrika u londonski klub.

ШАХТЈОР ОДБИО 55 МИЛИОНА ЗА МУДРИКА! Сергеј Палкин: Преговори се настављају

FOTO: Profimedia

Engleski mediji preneli su da je Šahtjor odbio prvu ponudu Arsenala od 55 miliona funti za Mudrika, ali je Palkin za Skaj sport potvrdio da se pregovori nastavljaju.

- Nastavljamo pregovore. Dobili smo ponudu Arsenala, ali to nije ona cifra koju želimo da vidimo na našem stolu. Otvoreni smo za pregovore, spremni smo da razmenimo ideje. Bukvalno za pet minuta imaću novi razgovor sa čelnicima Arsenala. Ako se sada ne dogovorimo, onda ćemo nastaviti pregovore nekom drugom prilikom - rekao je Palkin.

Izvori bliski pregovorima tvrde da rukovodstvo Šahtjora smatra da je Mudrik bolji fudbaler od Entonija, koji je letos stigao u Mančester junajted iz Ajaksa za 86 miliona funti. 

- Čelnici Šahtjora se u pregovorima sa Arsenalom uvek pozivaju na transfer Entonija. Smatraju da Mudrik može da ode u drugi klub za najmanje 85 miliona funti. Postoji oprezan optimizam da će se čelnici dva kluba dogovoriti do početka zimskog prelaznog roka - navodi "Skaj sport".

Mudrik je član Šahtjora od 2018. godine, a za reprezentaciju Ukrajine odigrao je osam utakmica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja