"TOLIKO PLAĆEN, A..." Bivši saigrač žestoko udario na Dušana Vlahovića

Novosti online

29. 12. 2022. u 08:46

DUŠANU Vlahoviću ne cvetaju ruže ni na klupskom ni na reprezentativnom planu. Juventus posrće kao nikad do sada, reprezentacija Srbije završila je neslavno učešće na Mundijalu u Kataru. A mladi napadač uglavnom sve to gleda sa klupe zbog povrede koja ga već duže muči.

ТОЛИКО ПЛАЋЕН, А... Бивши саиграч жестоко ударио на Душана Влаховића

Foto AP

Nije to onaj Vlahović iz Fiorentine koji je terorisao protivničke golmane. Upravo je to primetio i njegov nekadašnji saigrač iz Fiorentine Borha Valero koji je u sezoni 2020/21. po drugi put u karijeri stigao u Firencu.

- Sigurno su očekivanja navijača Juventusa bila velika, zbog svega što je pokazao u Firenci. Moramo uzeti u obzir i novac koji je Juventus potrošio da Vlahović dođe u Torino. Istina je da njemu nedostaju saigrači koji bi mogli da mu pomognu, ali na tom nivou, toliko plaćen, ma morao je da uradi više - izjavio je Valero za "DAZN".

Ni trener "stare dame" Masimilijano Alegri nije štedeo Srbina, pa je rekao da Vlahović mora da se popravi u nekim stvarima, posebno u kontroli lopte. Jednostavno, Srbinu je naišao težak period u karijeri, što je normalno za svakog sportistu, pa uskoro očekujemo Dušana da bude silan kao nekada.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom