KREĆE BITKA ZA SRBINA: Dušan Vlahović na meti velikana! Arsenal dobija ljutu konkurenciju

Novosti online

22. 12. 2022. u 18:04

KREĆE velika bitka za potpis jednog od najboljih napadača današnjice, srpskog reprezentativca - Dušana Vlahovića.

КРЕЋЕ БИТКА ЗА СРБИНА: Душан Влаховић на мети великана! Арсенал добија љуту конкуренцију

Tanjug/AP

Naime, nakon što ste juče na portalu "Novosti" mogli da čitate kako je londonski Arsenal naciljao fudbalera Juventusa, danas se pojavila informacija da pored "topdžija", i njihov ljuti gradski rival - Čelsi, ima istu transfer-metu.

Ovu vest preneo je američki "CBS", uz navođenje da tim sa "Stamford bridža" vidi Vlahovića kao prvog špica, i idealnu zamenu za vremešnog Pjera Emerika Obamejanga, koji je bleda senka onog napadača kakav je u prošlosti bio. 

Vlahović se sa druge strane etablirao kao jedan od vodećih strelaca Serije A tokom svog boravka u Fiorentini, zabeleživši 49 golova i osam asistencija u 108 nastupa u svim takmičenjima.

FOTO: AP

Trudio se srpski as da postigne iste visine od prelaska u Juventus, međutim, mrežu je tresao u samo 16 ​​navrata, za 40 puta koliko je nosio dres torinske "stare dame".

Ipak, to nije uticalo na njegovu reputaciju, a klubovi širom sveta svesni su kakvog bisera tim iz Torina poseduje u svojim redovima.

Prelazak u Čelsi mogao bi da ponovo pokrene Vlahovićevu karijeru i da udahne novi život posrnulom timu iz Londona koji ima problema sa realizacijom. Već je poznato da će im konkurenciju predstavljati aktuelni lider Premijer lige, i ljuti rival - Arsenal.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna