"MESI TO ZASLUŽUJE": Zvezdin košarkaš veruje u Lea i Argentinu

Novosti online

18. 12. 2022. u 13:57

ARGENTINSKI košarkaš Luka Vildoza veoma brzo je ušao u srca navijača Crvene zvezde. Plejmejker igra sjajno do dolaska na Mali Kalemegdan. On će danas sa saigračima pokušati da savlada Megu, ali pre toga će sigurno pratiti finale Svetskog prvensta u fudbalu između njegove zemlje i Francuske.

МЕСИ ТО ЗАСЛУЖУЈЕ: Звездин кошаркаш верује у Леа и Аргентину

FOTO: M. Vukadinović

Ovaj 27-godišnjak je veliki navijač Boke Junioris, a veruje da Lionel Mesi može da odvede "gaučose" do svetskog trona.

- Biće to teška utakmica, ali mislim da je Argentina pronašla ritam koji joj je falio u prvoj utakmici Svetskog prvenstva. Mesi je vođa i svi ga prate. Biće teško... To jeste finale, ali mislim da možemo da ih pobedimo. Ta ekipa to zaslužuje, posebno Mesi - rekao je Vildoza za "Eurohoops".

Podsetimo, finale Mundijala u kome se sastaju Argentina i Francuska počinje danas u 16 sati i možete ga pratiti uživo na portalu "Novosti".

Sa druge strane Crvena zvezda od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuje Megu u 11. kolu ABA lige.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)