"TEŠKO JE REČIMA SE OPROSTITI OD LJUDSKE GROMADE": Saša Đorđević se potresnom porukom oprostio od velikog prijatelja

Novosti online

17. 12. 2022. u 08:35

SPORTSKI svet tuguje zbog smrti velikog čoveka i fudbalera Siniše Mihajlovića. Ove tužne vesti teško su pale i njegovom dugogodišnjem prijatelju Aleksandru Đorđeviću.

ТЕШКО ЈЕ РЕЧИМА СЕ ОПРОСТИТИ ОД ЉУДСКЕ ГРОМАДЕ: Саша Ђорђевић се потресном поруком опростио од великог пријатеља

Foto: N. Paraušić

Sale je potpuno slomljen nakon što je saznao da je Miha izgubio bitku sa opakom bolešću. On se od njega oprostio potresnom porukom na Tviteru.

- Počivaj u miru, dragi moj prijatelju. Teško je rečima se oprostiti od ljudske gromade kakav si bio. Slomljenog srca, voli te brat - napisao je Đorđević.

Mihajlović i sadašnji selektor Kine su 2019. godine zajedno živeli u Bolonji. Mihajlović je tada drugi put postao trener tima sa "Renato Del'Ara" stadiona, a Sale je sedeo na klupi Virtusa.

Podsetimo, Siniša Mihajlović preminuo je juče u 54. godini. On je od 2019. godine bolovao od leukemije. Dva puta je pobedio neprijatelja, ali nažalost treći put nije uspeo da se izvuče.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis